Torstaina 17.5. esteettömyyspäivä

Turussa tempaistaan esteettömyyden nimissä! Onko Turun ydinkeskustassa helppo liikkua vai tuleeko liikkumisen esteitä vastaan?
Invalidiliitto ry:n lanseeraamaa esteettömyyspäivää vietetään Helppo liikkua-päivänä. Yksitoista alan toimijaa kokoontuu Yliopistonkadun kävelykadulle, jossa on tietoa esteettömyydestä, yhdistystoiminnasta jne. Voit lähteä mukaan kävelykierrokselle, jossa tutkitaan lähialueiden yritysten esteettömyyttä. Kierroksille lähdetään yhdessä tapahtumateltalta. Tapahtumassa voi myös antaa palautetta siitä, miten matka Föli-busseilla on onnistunut.
Voit testata erilaisia haittalaseja ja kokeilla liikkumista pyörätuolilla, rollaattorilla tai valkoisen kepin avulla. Paikalla myös opaskoiria. Kahdellesadalle ensimmäiselle Tili-Koivu tarjoaa kahvit. Tarjolla myös Robert’s berries-maistiaisia ja Helppo liikkua-ilmapalloja.

Neuroyhdistys / Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *