Soveltavaa liikuntaa

Oletko jo tutustunut Soveltavan liikunnan valikoimaan? Osoitteessa turku.fi/soveltavaliikunta voit tutustua valikoimaan.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi:

  • Soveltava vesijumppa Impivaarassa ma klo 15.15. Yleisavustajat ovat asiakkaita vastassa uimahallin aulassa.
  • Boccia ja curling-ryhmät to klo 13.30–15 Impivaaran uimahallin liikuntasalissa ja to klo 14.30–16 Turun Seudun Hengitysyhdistyksen toimitilassa Skanssissa. Omatoimista pelailua, avustajat tukevat tarpeen mukaan.
  • Kuntosalin ABC- kurssit Kupittaan urheiluhallissa ti klo 12–13.15 alkaen 13.10. tai 24.11. Impivaaran uimahallissa keskiviikkoisin klo 13.15–14.30. alkaen 4.11. Ilmoittautumiset p. 050 594 7207. Avustajat myös kursseilla osallistujien tukena.

Koko Turku liikkuu –kampanja on päättynyt ja nettilaskuri on sulkeutunut. Jos et vielä  ole ehtinyt osallistumaan kampanjaan, niin kampanjakortin ehtii vielä käydä täyttämässä ja palauttamassa (5.10. mennessä) Impivaaran uimahallissa, kirjastoissa tai Kauppatorin uudessa yhteispalvelupisteessä. Pidäthän huolen, että olet mukana Elixian vuosijäsenyyden ja aktiivisuusrannekkeiden arvonnassa!

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *