Luontoliikuntaretki la 18.9. klo 10 -13

Tervetuloa läheistesi ja ystäviesi kera lauantaina 18.9. klo 10 -13 yhdistyksemme luontoliikuntaretkelle Kuhankuonon Kurjenrahkan esteettömälle Karpalopolulle! Oppainamme toimivat Birdlife Suomen lintuasiantuntija Raimo Uusitalo, joka oli mukana myös Neuroliiton Iitu-sääksen seurannassa sekä Metsähallituksen edustaja Laura Lehtonen, joka on ollut mukana luomassa esteetöntä luontopolkua.

Tavataan klo 9.45 Kurjenpesän luontotuvan luona (https://julkaisut.metsa.fi/…/Esitt…/kurjenrahkafinsveeng.pdf), josta lähdetään kierrokselle. Retki kestää n. 3 tuntia, jonka aikana myös grillataan makkaraa ja juodaan nokipannukahvit! 😋

Ilmoittautumiset 13.9. mennessä Minnalle minna.harma(at)neurolo.fi tai 0400 174 402.

Tästä linkistä videoon, joka on tuosta esteettömästä polusta tehty: https://areena.yle.fi/1-50888145?fbclid=IwAR0_vTEBYoFSqe2nKF1v2-WKectFX_4fCiF8WQHD1upLmYrMDLDwX1OutFQ

(Alla oleva kuva ei ole Kurjenrahkalta)

Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *