Tutkielma ratsastusterapiasta

Jyväskylän yliopiston toisen vuoden maisteriopiskelija pääaineenaan fysioterapia etsii Pro gradu-tutkielmaansa varten haastateltavaksi henkilöitä, joilla on diagnosoitu MS-tauti, ja jotka saavat tällä hetkellä/ovat vuoden sisällä saaneet ratsastusterapiaa. Tutkielman tarkoituksena on selvittää MS-tautia sairastavien kokemuksia ratsastusterapiasta kuntoutusmuotona.

Hän etsii nyt osallistujia noin (1) tunnin mittaisiin haastatteluihin, jotka suoritetaan Zoom-konferenssisovelluksen välityksellä. Haastattelussa kerättävästä tutkimusaineistosta poistetaan tunnistetiedot aineiston perustamisvaiheessa sekä haastateltavien tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja nimettömästi. Tutkielmaan osallistuminen on vapaaehtoista sekä haastattelut toteutetaan kevään-kesän 2022 aikana.

Tutkimuskriteerien täyttyessä ottakaa halutessanne yhteyttä sähköpostiosoitteeseen:

anne-mari.l.lukkaroinen@student.jyu.fi

Anne-Mari Lukkaroinen, fysioterapeutti, terveystieteiden maisteriopiskelija (Jyväskylän yliopisto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *