Livelähetys ti 13.9.!

Studio MS-livelähetys ti 13.9. klo 18

Studio MS-sivulla https://tunnems.fi/studioms/ livelähetys aiheesta ”Farmaseutti ja apteekki MS-tautia sairastavan tukena hoitopolulla.”

Asiantuntijana farmaseutti Alli Lintunen Apteekki Koilliskeskuksesta Tampereelta:

 “Olen aina halunnut yhdistää tutkimuksen ja farmaseuttisen osaamisen, minkä vuoksi valmistun aiemman koulutuksen lisäksi tutkijaksi Bioteknologian ja Biolääketieteen tekniikan koulutusohjelmasta. Nuori tutkijan urani on vienyt minut mukanaan eri neurologisten sairauksien pariin mm. aivokasvainten, mutta ennen kaikkea MS-taudin tutkimiseen niin solutasolla kuin prekliinisten kokeiden kautta.

Farmaseuttisella henkilökunnalla on paljon osaamista asiakkaiden lääkehoidossa, mitä monet eivät osaa edes hyödyntää apteekissa asioidessaan. Tietokantojemme avulla pystymme määrittämään monien lääkkeiden yhteisvaikutuksia ja tekemään kattavia lääkehoidonarviointeja.

Pureudun tarkemmin siihen, kuinka farmaseutit pystyvät tukemaan MS-tautia sairastavaa asiakasta apteekissa. Käsittelen myös mitä asiakkaan tulisi itse ottaa huomioon apteekissa asioidessaan.”

Lähetyksen seurantaan ja kommunikointiin voit osallistua kyseisenä ajankohtana liittymällä edellä mainitusta internet-linkistä mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *