Pitkää ikää – hyviä vuosia -kurssi yli 65-vuotiaille Maskussa

Sairastumisen ja ikääntymisen myötä voi joutua etsimään uudelleen oman elämänsä merkitystä ja mielekkyyttä. Kurssilla pohditaan elämän ja arjen tuomia iloja ja haasteita. Lisäksi kurssilla pyritään löytämään keinoja oman toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja liikunnan ilon löytämiseksi. Jos liikut ja selviydyt omatoimisesti ilman apua, apuvälineen kanssa tai läheisesi pienellä avustuksella, kurssi on juuri sinulle!

Kurssi järjestetään Neuroliiton omassa kuntoutuskeskuksessa Maskussa ma–pe 10.–14.7.2023 ja se on tarkoitettu yli 65-vuotiaille MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastavalle. Kurssille voi osallistua joko yksin tai läheisen kanssa.

Hakuaika päättyy perjantaina 9.6.2023

Lisätietoa ja linkki ilmoittautumiseen: https://kuntoutukseen.fi/pitkaa-ikaa-hyvia-vuosia-masku-4/

Hae rohkeasti mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *