Työssäkäyvien läheisten ryhmä aloittaa tällä viikolla!

Työssäkäyvien läheisten ryhmä verkossa torstaisin alkaen 7.9.2023 klo 17-19

Työssäkäyvien läheisten ryhmä verkossa on tarkoitettu henkilölle, jonka läheinen sairastaa MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta. Ryhmä on tarkoitettu 40-65 vuotiaille työssäkäyville läheisille. Ryhmässä käsitellään muun muassa omia rooleja työelämässä ja hoivassa, tunteita ja niiden merkitystä sekä rajojen asettamista oman jaksamisen tukemiseksi. Ennen ryhmän alkua toteutetaan verkossa yksilötapaaminen erikseen sovittavana ajankohtana.

Tapaamiskerrat: Ryhmän tapaamiset ovat viitenä peräkkäisenä torstaina, kuudes kerta on seurantatapaaminen kuukautta myöhemmin. Tapaamiset toteutuvat aikavälillä 7.9.-5.10.2023 klo 17-19, seurantatapaaminen järjestetään torstaina 30.11.2023 klo 17-19.

Verkkoryhmän toteuttavat Läheisenä työelämässä -hankkeen työntekijät Anna-Maria Kuri ja Henriikka Laurola.

Osallistuminen

Käytämme tapaamisalustana Teamsia, joten tarvitset videoyhteyden mahdollistavat laitteet (nettiyhteys, kamera, mikrofoni, kuulokkeet). Osallistuminen edellyttää kameran käyttöä. Tapaamiset ovat luottamuksellisia, ja oma osallistuminen on pystyttävä toteuttamaan yksityisesti.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake:

https://www.lyyti.fi/reg/Tyossakayvien_laheisten_ryhma_syyskuussa_3188

Ilmoittautuminen vielä tänään auki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *