Pärjätään töissä -verkkotapaaminen huomenna!

Keskiviikkona 6.9.2023 klo 17–18.30 järjestettävä verkkotapaaminen on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville.

Oletko vastikään saanut diagnoosin tai sairastanut jo pidempään? Mietitkö, kuinka neurologisen sairauden kanssa selviää työelämässä? Minkälaisia järjestelyjä työpaikoilla voidaan tehdä? Kuinka työyhteisöt suhtautuvat muutoksiin? Tule kuulemaan toisten osallistujien työelämään liittyviä kokemuksia ja vinkkejä sekä jakamaan omasi! 

Verkkotapaamisen pääpaino on keskustelussa ja kokemusten vaihtamisessa. Mukana on Neuroliiton työelämäasiantuntija Tuomas Kukkola.

Osallistuminen

Käytämme tapaamisalustana Teamsia, joten tarvitset videoyhteyden mahdollistavat laitteet (nettiyhteys, kamera, mikrofoni, mielellään kuulokkeet). Saadun palautteen myötä osallistuminen edellyttää kameran käyttöä ainakin osan aikaa. 

Tapaamiset ovat luottamuksellisia, ja oma osallistuminen on pystyttävä toteuttamaan yksityisesti. Mikäli tarvitset tapaamisen aikana avustajaa, esim. läheistä, kerro siitä myös toisille. Näin kaikille on selvää, keitä keskustelua on seuraamassa.

Ilmoittautua voi vielä tänään tämän linkin takaa löytyvällä lomakkeella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *