Vapaaehtoistyö

Yhdistyksemme toimintaa pyöritetään pitkälti vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisina toimivat yhdistyksen jäsenet, läheiset ja muut toiminnan tukemisesta kiinnostuneet.
Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi yhteen yhdistykseen kerrallaan. Yhdistyksestä tai Neuroliitosta otetaan sinuun yhteyttä ja sovitaan tarkemmin vapaaehtoistyöhön liittyvistä käytännön asioista.

Vapaaehtoisena olet mukana tekemässä tärkeää työtä sairastavien ja heidän läheistensä tukemiseksi!

Vapaaehtoisten suusta kuultua:

”Olen osallistunut Neuroyhdistyksen vapaaehtoistyöhön jo toistakymmentä vuotta. Ensin kävin vain vertaistukiryhmässä, mutta kun muutin lähemmäs Turkua, tuli mahdolliseksi osallistua enemmän. Olen ”Ihanien naisten” eli 35-60-vuotiaiden vertaisryhmän kokoonkutsuja ja ollut ryhmässä yli 10 vuotta. Toimin myös ryhmässä, joka ideoi varainkeruutapoja mm paitapainatuksilla, hyväntekeväisyyskonserteilla, ja myyjäisillä. Toiminta yhdistyksessä tuo mukavaa vaihtelua ja ihania ihmisiä työkyvyttömän arkeen. Suosittelen lämpimästi!”
Päivi Sipilä, vapaaehtoistyöntekijä

 

Lisätietoa ja ohjeet vapaaehtoiseksi ilmoittautumiseen löydät Neuroliiton sivuilta: https://neuroliitto.fi/yhdistykset/vapaaehtoistyo/