Avainteatterin avoimet ovet ke 10.10.2018 klo 12.00 – 14.30

Avainteatteri on harrastajateatteri, joka on perustettu yli 30 vuotta sitten. Haluamme, että Avainteatteriin on matala kynnys tulla. Kaikki voivat osallistua, kunnosta riippumatta.

MITÄ HARJOITUKSISSA TEHDÄÄN?

Aloitamme treenit pienellä lämmittelyllä, jossa kohteena ovat keho, mieli ja ääni. Sitten voidaan tehdä roolityöhön liittyvää harjoitusta tai improvisaatiota, tunteiden ilmaisua ja muuta, mikä kehittää ilmaisu- ja esiintymistaitoja. Suurin osa treeniajasta käytetään meneillään olevan näytelmän harjoitteluun ja tietenkään kahvittelua ei unohdeta!

SYYSKAUDEN NÄYTELMÄ

Olemme aloittaneet harjoittelemaan komediaa, joka kertoo väärinkäsitysten synnyttämästä sopasta. Näytelmän työnimi onkin juuri ”Väärinkäsitys”. Se on luotu ryhmälähtöisesti eli idea tuli ryhmältä ja kohtausten perusta luodaan mm. improvisoiden. Käsikirjoitusta työstetään ryhmässä ja sitten ohjaaja tekee lopullisen käsikirjoituksen.

THE SHOW MUST GO ON

”Ainoa vaatimus on, ”the show must go on”-periaate, kertoo ohjaaja Tina Salminen. ”Eli KUN Avainteatteriin päättää liittyä mukaan, näyttelijä myös sitoutuu harjoituksiin parhaansa mukaan ja kaikkiin esityksiin. Näytelmät ovat aina tiimipelejä, eli kaikki vaikuttavat kaikkeen.”

UUSI OHJAAJA

Ihana Minna Tuomarmäki on siirtynyt uusiin tuuliin, ja häntä jäämme kaipaamaan. Syyskauden harjoitukset on avannut uusi ohjaaja, Tina Salminen, jolla on taustaa indie-musikaalien ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta, säveltämisestä ja tuottamisesta. Hän on opettanut myös laulua ja esiintynyt paljon laulajana, hahmotaiteilijana lasten tapahtumissa sekä tulitaiteilijana.

Tervetuloa seuraamaan harjoituksia, os. Itäinen Pitkäkatu 68, keskiviikkona 10.10. klo 12.00 – 14.30.

Avainteatterin iloiset näyttelijät odottavat innolla uusia tulokkaita!

Neuroyhdistys / Marita

image002

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *