Tunteet ja vuorovaikutus parisuhteessa, jossa toisella on MS tai harvinainen neurologinen sairaus

Neuroliitto järjestää verkkoluennon 11.4.2019 klo 17:30-19:00 osana läheisten ja omaisten toimintaa. Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen kuntoutuspsykologi Jenni Siikavirta luennoi tunteista ja vuorovaikutuksesta parisuhteessa, jossa toisella on MS-tauti tai harvinainen neurologinen sairaus.

Luennolla käsitellään aihetta sairauden tuomien muutostilanteiden näkökulmasta. Voit osallistua luennolle läheisesi kanssa.

Voit osallistua Turussa paikan päällä. Luento suoratoistetaan Turusta Lounatuulen yhteisötalolta osoitteesta Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku Pihlaja-salissa. Kahvitus 17.30.-18.00 ennen luennon alkua. Ilmoittaudu 1.4. mennessä sähköisesti. Ilmoittautuminen tämän linkin alla.

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyspisteessä tai omalla koneella.

Tiedustelut: Anni Malkamäki anni.malkamaki@neuroliitto.fi puh. 0400-976743

 

 

Neuroyhdistys / Satu

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *