Taide tekee hyvää jokaiselle!

 

Musikaali, Laatia, Toteaa, Aivot, Pilapiirros

 

”Taiteella on tutkitusti myönteinen vaikutus ihmisten fyysiseen terveyteen, mielen hyvinvointiin sekä koettuun hyvinvointiin, elämänlaatuun ja onnellisuuteen. Taiteen edistämiskeskus rohkaisee jokaista osallistumaan taiteeseen ja kulttuuriin vähintään sadan minuutin ajan joka viikko #100minuuttiataidetta- kampanjalla.

Voit nauttia taiteestä itseksesi, ryhmänä tai jonkin organisaation kanssa. Jos haluat jakaa kokemasi somessa, tee se aihetunnisteella #100minuuttiataidetta.

Kampanjassa painotetaan, että myös heillä, jotka tarvitsevat erityistä tukea tai ohjausta osallistumiseensa, tulee olla mahdollisuus olla taiteen ja kulttuurin äärellä vähintään 100 minuuttia viikossa. Mukaan on haastettu erityisesti some-toimijoita. Kampanja on käynnissä 31.10.2019 saakka.

http://www.100minuuttiataidetta.taike.fi”

Ote Avain-lehdestä, 1/2019

 

Neuroyhdistys / Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *