Kyselylomake MS-taudin lääkehoitoon liittyvästä päätöksenteosta

Oletko aloittamassa tai vaihtamassa tai aloittanut ja vaihtanut kuukauden sisällä MS-taudin kulkua muuntavaa lääkitystäsi? Vastaa kyselyyn, jolla kerätään tietoa MS-taudin lääkehoitoon liittyvästä päätöksenteosta.

Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevasta linkistä.

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/22200/lomake.html

Kyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti, eikä henkilöllisyytesi tule ilmi missään tutkimuksen vaiheessa. Vastaamalla autat Itä-Suomen yliopiston sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelmassa opiskelevaa Seija Apilaa pro gradu -opinnäytetyössä.

Lisätiedot: seijaap@student.uef.fi
Itä-Suomen yliopiston sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelma

 

Neuroyhdistys / Satu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *