Neuropisteen avoimet ovet 4.6. klo 15-18

Neuropisteen avoimet ovet 4.6. klo 15-18!

Neuropiste sijaitsee Lounatuulet yhteisötalo ry:n tiloissa, osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33, Turku. Tarjolla avointen ovien tarjouksia, kahvia ja kakkua! 🙂

”Neuroliitto ry, Parkinson-liitto ry ja KK-Verve perustivat osakeyhtiön Neuropiste Oy:n. Neuropiste Oy on erikoistunut neurologisten sairauksien kuntoutukseen. Se on aloittanut toiminnan 13.5.2019 alkaen.
Palveluita ovat fysioterapia, lantionpohjaterapia, lymfaterapia, toimintaterapia ja puheterapia. Lisäksi on tarjolla toimintakyvyn arviointia, hierontaa ja kotikuntoutusta. Voit tulla Neuropisteen asiakkaaksi Kelan tai kunnan maksusitoumuksella, lähetteellä tai itse maksaen. Saatavilla on monipuoliset laitteet ja esteettömät tilat. Olemme vahvistaneet osaamistamme kävelykuntoutuksessa. Meillä on sitä varten kävelyä tukevia harjoituslaitteita.”

Lisätietoja Neuropisteen palveluista löydät seuraavasta linkistä: https://www.neuropiste.fi/toimipisteet-helsinki-turku-neuropiste/turku/?fbclid=IwAR10HCYF0bvJk5s8Xy0wqyj0qPuRJsuRwc2mXh7j_wGGxwgZVy1jtpnOpjE

Neuroyhdistys / Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *