Lounais-Suomen neuroyhdistys jakamassa tietoutta MS-taudista kauppakeskus Myllyssä 29.5.2019

World MS-Day

Sen lisäksi, että yhdistys viettää maailman MS-päivää keskiviikkona 29.5.2019 omissa tiloissaan, jalkautuu osa meistä myös kauppakeskus Myllyyn jakamaan tietoutta MS-taudista. Myllyssä meidän porukoita voi käydä jututtamassa klo 10-17 välisenä aikana! ☺️

Muistutuksena vielä keskiviikon ohjelma:
Maailman MS-päivä osuu tänä vuonna Helatorstaille, mutta vietämme sitä yhdistyksellä keskiviikkona 29.5. klo 12-15:00.
Klo 12.30 – 14.00 Muistiohjaaja Anita Elfving Muistiluotsista saapuu yhdistyksen tiloihin keskustelemaan, milloin on syytä olla huolissaan muistin heikkenemisestä, ja kertoo meille keinoja muistin kehittämiseen ja ylläpitämiseen.
Tilaisuudessa myös kahvitarjoilu.

Neuroyhdistys / Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *