Teemaluento: Tunne elämääsi – mikä merkitys tunteilla on sopeutumisessa, entä hyvinvoinnissa?

Torstaina 10.10.2019 klo 18 – 19.15 Kulttuuritalon kokoustilassa (Sturenkatu 4, Helsinki) tai verkossa. Luennotsijana työterveyspsykologi, mindfulness CFM ® -ohjaaja Maria Mäkelä.

Tunteet on osa elämää. Sairastuminen tai elämän muut yllättävät tilanteet nostaa usein monenlaisia tunteita pintaan. Työterveyspsykologi Maria Mäkelän luento avaa käsitystä siitä, miten tunteet vaikuttavat ihmisen toimintaan sekä mielen hyvinvointiin. Mikä merkitys tunteilla on sopeutumisessa? Miten olla hankalien tunteiden kanssa? Entä miten vaalia myönteistä? Luento sisältää konkreettista tietoa tunteiden syntymisestä ja aivojen toimintamekanismeista sekä tarjoaa kuulijoille mahdollisuuden löytää keinoja oman hyvinvoinnin edistämiseen.
Teemaluento on tarkoitettu sinulle, joka sairastat MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai jotakin liikehäiriösairautta tai jos sinulla on ollut aivoverenkiertohäiriö eli kuulut joko Neuroliiton, Parkinsonliiton tai Aivoliiton kohderyhmään. Myös läheiset ovat tervetulleita kuuntelemaan luentoa.

Voit kuunnella luentoa paikanpäällä Helsingissä tai seurata luentoa omalta koneeltasi. Luennosta ei tehdä tallennetta. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu 30.9. mennessä alla olevasta linkistä:
https://response.questback.com/neuroliittory/4r81ocutvk

Lisätiedot: Anna Hokkanen, anna.hokkanen(at)neuroliitto.fi tai 040 500 1657 ja Neuroliiton nettisivuilta: http://tapahtumat.neuroliitto.fi/…/teemaluento-tunne-elama…/

Neuroyhdistys / Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *