VSSHP pitää yhteyttä potilaisiinsa puhelimitse, tekstiviestein ja sähköpostitse postin lakon aikana

envelope-3413142_960_720

VSSHP pitää yhteyttä potilaisiin posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n maanantaina 11.11.2019 alkavan lakon aikana puhelimitse, tekstiviesteillä ja sähköpostilla. Resursseja myös tarpeen tullen lisätään yksikössä.

Sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaan erityisesti kiireelliset lähetteet käsitellään välittömästi niiden saavuttua. Puhelinsoitoilla varmistetaan, että potilaat saavat tiedon myös vähemmän kiireellisistä ajanvarauksista.

Johtajaylilääkäri Mikko Pietilä muistuttaa, että nyt kannattaa vastata puheluihin etenkin, mikäli odottaa yhteydenottoa Tyksistä tai muista sairaanhoitopiirin yksiköistä.

http://www.vsshp.fi/fi/sairaanhoitopiiri/media-tiedotteet-viestinta/tiedotteet/Sivut/sairaanhoitopiiri-on-varautunut-postin-tyotaisteluun.aspx?fbclid=IwAR01ZZV859EAhJSPS0WCnTjQMykE1zdXSv533ZfPFKEVjs9V9DNuGr-15ow

Neuroyhdistys / Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *