Sopivaa työtä kaikille -tapahtuma Logomossa 29.1.2020

SopivaaTyotaKaikille_740x370px-01.jpg”Invalidiliitto edistää Sopivaa työtä kaikille -ajattelutapaa, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti fyysisesti vammaisten ihmisten työllistymistä. Vaikka ihmisellä olisi jokin haaste – sairaus, vamma tai muu este – jokaisella on mahdollisuus työhön, kunhan sopiva työ ja tuki löytyvät. Työssäkäynnin mahdollisuus on jokaiselle työhön kykenevälle ja motivoituneelle ihmiselle tärkeä yhdenvertaisuuden kulmakivi.”

Keskiviikkona 29.1.2020 klo 13-15 Logomossa järjestetään Sopivaa työtä kaikille- tapahtuma, jossa on mahdollisuus päästä tapaamaan työnantajia ja kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Juontajina toimivat tv-toimittaja Sean Ricks / innostaja, breakdance-mestari & yrittäjä Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Mukana myös mm. paralympiamitalisti, ratakelaaja Henry Manni. Voit myös testata pelitaitojasi NHL ja CS:GO-peleissä ammattilaisten ohjauksessa HAVU Akatemia -pisteellä.
Tapahtumaan tulee ilmoittautua mukaan 23.1. mennessä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa tapahtumasta seuaavan linkin kautta:

https://www.invalidiliitto.fi/sopivaa-tyota-kaikille

Neuroyhdistys / Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *