Vammaisen pysäköintiluvan nimi muuttuu liikkumisesteisen pysäköintitunnukseksi

Uuden tieliikennelain myötä vammaisen pysäköintiluvan nimi muuttuu liikkumisesteisen pysäköintitunnukseksi 1.6.2020. Tunnuksen myöntämisen edellytykset pysyvät samoina kuin tähänkin asti eikä pysäköintitunnuksen hakemiseen tule muutoksia.

Vanhoja vammaisen pysäköintilupakortteja ei korvata nimen muutoksen takia, vaan ne ovat voimassa normaalisti voimassaoloaikansa loppuun asti. Seuraavan kymmenen vuoden ajan asiakkailla voi siis olla käytössään joko vammaisen pysäköintilupa tai liikkumisesteisen pysäköintitunnus.

Alla linkki Traficomin sivuille.

https://www.traficom.fi/fi/ajankohtaista/vammaisen-pysakointiluvan-nimi-muuttuu-liikkumisesteisen-pysakointitunnukseksi?fbclid=IwAR1gyErdu4mpj-JmZEMDackHEAAvMZPuQvyxwrMlvNtpIY53kX5xFeSWsr8

Pyörätuoli, Pysäköinti, Ei Käytössä, Vammaisille, Park

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *