Vuosikokous 22.10.2020

Yhdistyksemme vuosikokous pidetty onnistuneesti torstaina 22.10.2020! Kokousta ennen kuntoutussuunnittelija Anne Huuskonen kertoi ajankohtaista kuntoutuksesta. Kiitos Annelle!

Kokouksessa valittiin yhdistykselle uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2021-2022 yksimielisesti Riikka Kilpi. Onnea Riikka! Uutena hallitukseen saatiin varsinaiseksi jäseneksi Riitta-Liisa Leinonen ja uudeksi varajäseneksi Pauli Mattila. Onnittelut!!

Hallituksen 2021 kokoonpano on siis:Pj. Riikka Kilpi, varsinaiset jäsenet Juha-Pekka Erälinna, Ritva Lampinen, Riitta-Liisa Leinonen, Birgitta Miiluniemi, Eija Ruokonen ja Päivi Sipilä. Varajäsenet Timo Jytilä, Lasse Eklund, Pauli Mattila ja Sirpa Lahtinen. Hieno ja monipuolinen kokoonpano!

Tässä kuvassa Anne Huuskonen.

Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset istuvat, näyttö ja sisätila, tekstissä sanotaan Harkinnanvarainen laitoskuntoutus Myös 65 vuotiaille 16 vrk jaksotettuna yleensa 5+11 vrk Laheisella mahdollisuus aksoon Noin puolet ohjelmasta yksilőllista ryhmämuotoista Yksilőllisia tapaamisia eri ammattilaisten kanssa kuntoutujan tarpeen mukaan Ryhmamuotoisia luentokeskusteluja Ryhmaliikuntaa puolet

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *