Paula-Sirkka Vähämäki valittiin vuoden 2020 vapaaehtoiseksi ja Vuoden 2020 Kynnys-palkinto on myönnetty Pirkko Heinolle.

Vuoden vapaaehtoinen palkittiin tänä vuonna seitsemättä kertaa. Palkinnon vastaanotti Paula-Sirkka Vähämäki Ylöjärveltä. Poikkeuksellinen vuosi on korostanut vapaaehtoistoiminnan tarvetta, ja palkinnon saajaksi valikoitui uudenlaisen tuen tarpeisiin vastaava vapaaehtoinen. Raati korosti valinnassaan myös Vähämäen sitoutuneisuutta ja pitkäaikaista toimintaa vapaaehtoisena. Vähämäki toimii tulevan vuoden vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Lue koko artikkeli Paula-Sirkka Vähämäestä alla olevasta linkistä.

https://www.epressi.com/tiedotteet/avustukset-ja-vapaaehtoistyo/paula-sirkka-vahamaki-valittiin-vuoden-2020-vapaaehtoiseksi.html

Vuoden 2020 Kynnys-palkinto on myönnetty turkulaiselle pitkän linjan järjestövaikuttajalle ja vapaaehtoistyöntekijälle Pirkko Heinolle. Palkinto myönnetään vuosittain kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. merkittävästä panoksesta vammaisten henkilöiden aseman parantamisessa ja ihmisoikeuksien edistämisessä. Heino on toiminut lukuisissa eri sosiaali- ja terveysalan luottamustehtävissä vuodesta 1980 alkaen. Hän on muun muassa Turun Seudun Selkäyhdistyksen puheenjohtaja. Hän on toiminut Turun vammaisneuvostossa sen perustamisesta vuodesta 1981 lähtien ja on tällä hetkellä vammaisneuvoston varapuheenjohtaja. Vammaisneuvosto viettää ensi vuonna 40 vuotisjuhlaa.

Lue lisää Kynnys ry Turun Facebook sivulta. https://www.facebook.com/kynnysryturku

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *