Soveltava ulkoliikuntaryhmä starttaa!

Aikuisten yksilöliikuntaan tulee helpotuksia maanantaista 22.2. alkaen. Turun kaupungin liikuntapalvelut avaa osan Turun kaupungin kuntosaleista kertamaksuasiakkaille. Lisäksi aikuisille tullaan järjestämään pienryhmissä liikuntapalveluja ulkona. Kaikki harrastaminen pitää toteuttaa koronaturvallisesti.

Turun kaupungin liikuntapalvelut avaa maanantaista 22.2. alkaen kertamaksuasiakkaille Impivaaran uimahallin 2. kerroksen yleisökuntosalin sekä kuntosalit Kupittaan urheiluhallissa ja Varissuon jäähallissa (kännykkämaksulla). Myös Pansion kuntosali on avoinna. Kuntosaleihin tulee aukioloaikarajoitteita. Muut kaupungin kuntosalit pysyvät suljettuna.  

Liikunta-, Seniori- ja Kimmoke-rannekkeet eivät ole käytössä kuntosaleilla. Syynä on kävijämäärien säilyminen suositusten mukaisena sekä hyvityskäytännöt sarja- ja kausilatauksissa. 

Asiakkaan velvollisuudet kuntosalissa 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koronakoordinaatioryhmän 16.2.2021 suositusten mukaan asiakkaan tulee sitoutua liikuntapaikan antamiin infektioturvallisuusohjeisiin. Asiakkaalla ei saa olla Covid-19 -infektioon viittaavia oireita, eikä hän saa olla määrättynä eristykseen tai karanteeniin liikuntaharrastuksen aikana.  

Asiakkaan tulee pyyhkiä liikuntalaitteiden kosketuspinnat aina laitteen käytön jälkeen liikuntapaikan antamalla puhdistusaineella ja kertakäyttöisellä paperipyyhkeellä.  

Asiakkaan tulee käyttää kasvomaskia (kirurgista suunenäsuojusta) tai visiiriä liikuntapaikan yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa lukuun ottamatta suihku- ja saunatiloja. Kasvomaskin tai visiirin käyttö on suositeltavaa myös liikuntalaitteiden käytön aikana.

Täältä pääset lukemaan tarkemmat ohjeet ja tutustumaan tarjottaviin liikuntavaihtoehtoihin.

https://www.turku.fi/uutinen/2021-02-17_aikuisten-yksiloliikuntaan-helpotuksia-222-73

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *