Jan Holmbergin blogikurssi alkaa!

Nyt alkaa tapahtua!

Oletko haaveillut blogin kirjoittamisesta? Lounais-Suomen neuroyhdistys ry järjestää kolme rentoa ja käytännönläheistä iltapäiväkoulutusta Zoom-etäyhteydellä aiheesta: Aloita bloggaaminen. Tule mukaan!

Aikataulu ja ohjelma

1. Keskiviikko 7.4. klo 17.00–18.30. Ensimmäisellä kerralla lähdetään liikkeelle intohimoisen bloggaamisen perusteista. Mitä bloggaaja tekee ja mikä on blogi? Mistä asioista kannattaa aloittaa ja miten saa seuraajia? Lisäksi Jan Holmberg kertoo, miten hänestä tuli palkkiobloggaaja ja sosiaalisen median mikrovaikuttaja.

2. Keskiviikko 14.4. klo 17.00–18.30. Toisella kerralla pohdimme sitä, mikä houkuttelee lukemaan blogitekstin. Millainen on sopivan pituinen blogiteksti? Miten lukija jaksaa lukea blogitekstin alusta loppuun saakka. Jan Holmberg kertoo käytännön esimerkkejä siitä, millaisilla blogiteksteillä on ollut tuhansia lukijoita. Millaisia tekstejä taas on lukenut kourallinen ihmisiä.

3. Maanantai 19.4. klo 17.00–18.30. Kolmannella kerralla viilataan blogiteksti kuntoon. Pohdimme muun muassa osuvaa otsikointia, blogin kiinnostavaa ulkoasua, puhuttelevaa kuvamaailmaa ja hakusanojen merkitystä. Jan Holmberg johdattelee sinua kysymään itseltäsi yhtä kysymystä. Mistä sinä bloggaajana unelmoit?

Kohderyhmä: Lounais-Suomen neuroyhdistys ry:n jäsenet ja heidän läheisensä.

Kouluttaja: Tietokirjailija, sisällöntuottaja ja bloggaaja Jan Holmberg, janholmberg.weebly.com.

Näiden blogien kirjoittaja:

Ilmoittautumiset viimeistään 31.3. mennessä Inalle, mieluiten sähköpostilla ina.neurolo(at)gmail.com

Neuroyhdistys / Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *