MyMS-palvelun esittely ma 31.5. klo 17.00

Nyt uusi ajankohta jäsentiedotteessa kerrotulle etäluennolle on maanantaina 31.5.2021 klo 17.00. Teams-linkin saat lähettämällä sähköpostia minna.harma(at)neurolo.fi

StellarQ:n ja Novartiksen yhteistä Näkymätön haitta MS-taudissa hanketta johtava neuropsykologian dosentti Päivi Hämäläinen kertoo MyMS -palvelusta ja sen toiminnallisuuksista. MyMS palvelusta löytyy mm. tietoa oireista ja mahdollisuus arvioida esimerkiksi uupumusta ja kognitiivista toimintakykyä ja saada arvioista henkilökohtaiset palautteet ja ohjeita arkeen. Päivi esittelee etäyhteydellä, miten palvelua käytetään.

Tietoa MyMS palvelusta löydät mm. tästä Avain -lehden artikkelista: https://www.avainlehti.fi/myms-auttaa-havaitsemaan…/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *