Kiitos vapaaehtoisillemme!

Valtavan suuri lähes kolme viikkoa kestänyt Pieni ele-vaalikeräystyö saatiin vihdoin päätökseen. Viimeinen rutistus oli vielä tänä aamuna rahojen tilitystyö yhdessä muiden mukana olleiden yhdistysten kanssa eri kunnissa. Kiitos kaikille yhteistyöyhdistyksillemme sujuvasta yhteishengestä!

Kaikesta tästä ajasta todella suuren suuret kiitokset kaikille vapaaehtoisille koko alueellamme, jotka tunnollisesti ja ahkerasti olitte mukana talkoissa! Sanat eivät riitä kuvaamaan kiitollisuuttani ja onnellisuuttani teistä! ❤

Nyt huilataan ja ollaan ihan jouten hyvällä omallatunnolla ja jännitetään paljonko aikanaan yhdistyksen tilille kilahtaa. Elokuussa järjestämme kiitosjuhlan Elopäivän yhteydessä keskiviikkona 25.8. klo 15 alkaen Littoisissa, Rauhaniemessä, Varsinais-Suomen Näkövammaisten lomakeskuksessa.

Kuvassa se viimeinen rutistus… 🤦😂

Minna ja koko yhdistys kiittää ja kumartaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *