Viidestoista yö 11.8. klo 18 Ruissalossa

Muistahan ajoissa varata lippusi Juiceen eli Viidestoista Yö -musikaali ke 11.8. klo 18 Ruissalossa!

Huikea matka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan esitetään Turussa Ruissalon Kesäteatterissa. Ruissalon Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa meren rannalla. Saapuminen esitykseen on helppoa niin autolla, bussilla, pyörällä kuin vesibussillakin. Esitys on 1920-luvun huvilamaisessa paviljongissa, joka aikoinaan juurikin valmistui kesäteatteriksi ja tanssisaliksi. Tila on esteetön ja paikalla on invawc.

Lipun hinta 26 e / lippu ja saattajakortilla tms. saattaja ilmaiseksi. Paikalle meno tapahtuu omin avuin ja liput toimitetaan etukäteen osallistujille. Liput veloitetaan vasta elokuun alussa ennen tapahtumaa. Lippuvaraukset 30.6. mennessä Minnalta, minna.harma(at)neurolo.fi, 0400 174 402.

Katso lisätiedot https://www.musiikkiteatteri.fi/ruissalon-kesateatteri/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *