Ke 22.9. klo 18 vertaistarina

Huomenna keskiviikkona 22.9. klo 18.00 tulee mielenkiintoinen tarina. Tulehan linjoille!

”Arla Joensuu on 39-vuotias, kolmen lapsen äiti Porvoosta. Hän harrastaa lukemista, urheilua voinnin mukaan kovaa tai rauhallisesti sekä rakastaa saunomista. Palkkatöistä huolimatta veri vetää yrittämään ja tällä hetkellä intohimona on hänen kehittämänsä aikuisille suunnattu Kaverisovellus.

MS-tauti uhka vai mahdollisuus? Näin ajattelin 24-vuotiaana, kun sain diagnoosin ja pääsin ensishokin yli. Mahdollisuus, ajattelin. Tuli vahva tunne, että haluan lähteä tekemään niitä asioita, jotka aidosti kiinnostavat ja kokeilemaan, mikä kaikki on mahdollista. Vuosi diagnoosin jälkeen ryhdyin kahvilayrittäjäksi ja toimin menestyksekkäästi Helsingissä yrittäjänä yli vuosikymmenen. Olen palannut välillä palkkatöihin, mutta veri vetää yrittämään ja olen kehittänyt aikuisille kaverisovelluksen, joka on intohimoni tällä hetkellä.”

Tästä linkistä pääset mukaan: https://tunnems.fi/studioms/vertaistarina/

Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *