Amadeus, Amadeus…

Mikäli ihana Amadeus-teatteriesitys Turun kaupunginteatterissa kiinnostaa la 19.3. klo 14, niin varaa lippusi tämän viikon aikana!

Pääsylippu, kahvi / tee ja leivos 49 euroa. Saattajakortilla tai EU:n vammaiskortilla saattaja ilmaiseksi, mutta saattajan kahvi / tee ja leivos maksavat 10 e.

”Antonio Salierilla on säveltämisen taivaallinen lahja. Hän on pyhittänyt elämänsä työlleen Itävallan keisari Josef II:n hovisäveltäjänä. Kun Wienin hovia saapuu viihdyttämään ihmelapsi Wolfgang Amadeus Mozart, Salieri huomaa, että toinen onkin saanut häntä niin paljon enemmän! Kuriton, suorastaan räävitön Mozart säveltää vaivatta kuin luikuria laskettelisi ja nerous paistaa teoksissa Salierin keskinkertaisuutta ilkkuen. Hovin sisäpiiriläisenä Salierilla on mahdollisuus joko nostaa tai tuhota nuori kollegansa.” https://teatteri.turku.fi/amadeus

Minna

(Kuvituskuva)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *