Tule mukaan viettämään Maailman MS-päivää ma 30.5.2022!

Maanantaina 30.5.2022 vietämme yhdistyksessä Maailman MS-päivää ”pyörätuolimarssin” merkeissä Turussa. Kaikki mukaan pyörätuolilla / sähkömopolla / rollaattorilla / sauvoilla / kävellen koko perheen voimalla! Myös muut kuin yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita.

Jos sinulla on ”Ei tunnu missään”-paita, niin laita se mielellään päälle.

Lähtö klo 12 Forum Marinumin kohdalta jokirannasta ja siitä mennään rantaa pitkin apteekkimuseon kohdalle. Kahvittelut siinä lähistöllä jossain kahvilassa, mahd. Cafe Qvenselissä. Oma kukkaro mukaan. Säävaraus.

Yhteyshenkilö Pauli Marjomäki, 041 452 4398. Otamme mielellään ilmoittautumisia joko Paulille tai Minnalle, jotta tiedämme paljonko on ulkoilijoita tulossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *