Ota kantaa Itäisen Pitkäkadun suunnitteluun!

Tässä meille tärkeä asia käydä kertomassa kannanottoja Itäisen Pitkäkadun tilanteesta ennen kuin Turussa aletaan toimia! Koskee yhdistykseemme kulkua ja mm. parkkipaikkoja jne…

Klikkaa tästä https://kerrokantasi.turku.fi/itainen_pitkakatu…

Kerrokantasi on Turun kaupungin ylläpitämä verkkopalvelu, jossa kuntalaiset voivat kertoa mielipiteensä ja tulla kuulluksi erityyppisistä valmisteluun tulevista tai valmistelussa jo olevista asioista. Mielipiteet ovat muiden nähtävinä ja kommentoitavina, ja niistä tuotetaan raportit ja yhteenvedot valmistelijoiden ja päättäjien käyttöön.

Kerrokantasi –palvelussa käyttäjä voi kirjoittaa mielipiteensä kyseessä olevasta asiasta nimellä tai nimimerkillä. Jos haluat allekirjoittaa mielipiteesi, kirjoita nimesi lomakkeen nimikenttään. Nimimerkkiä koskevat samat lainmukaisuus- ja asianmukaisuusvaatimukset kuin itse keskustelua.

Katso myös muut käyttöehdot kyseisen sivun otsikosta Tietoa palvelusta.

Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *