Vuoden vapaaehtoinen 2022 – kampanja

Vuoden vapaaehtoisen 2022 -kampanjan ehdotusvaihe on käynnistynyt!

Vuoden vapaaehtoinen 2022 -kampanja starttasi 15.8.2022, jolloin kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – saa ehdottaa Vuoden vapaaehtoista 5.9.2022 asti.

Voit tehdä ehdotuksesi tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/S/A2099A4ADA78B7A5

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Äänestäminen:

Ehdotusvaiheen jälkeen Vuoden vapaaehtoista voi äänestää 3.–24.10.2022 Kansalaisareenan verkkosivuilla julkaistavalla äänestyslomakkeella tai kirjeitse postitse.

Postitse äänen voi toimittaa Kansalaisareenalle selvällä käsialalla paperille kirjoitettuna. Äänestyspaperille tulee merkitä:

Ehdokkaan nimi

Ehdokkaan kotipaikkakunta

Mahdolliset oma puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisää äänestyspaperiin oma allekirjoituksesi nimenselvennyksen kera.

Postimerkillä varustettu kirje tulee postittaa osoitteella: Vuoden vapaaehtoinen 2022, Kansalaisareena ry, Sturenkatu 11, 3 krs., 00510 Helsinki. Kirjeitse lähetettyjen äänien on oltava perillä viimeistään 24.10.2022, tätä myöhäisempiä ääniä ei hyväksytä.

Kansalaisareena ei vastaa viiveistä postin toimituksessa tai postin kadottamista kirjeistä.

Lisätietoja kampanjasta ja aiempien vuosien valituista löydät tästä linkistä: https://kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Vuoden vapaaehtoinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *