Turku kutsuu tanssimaan!

Soveltavan liikunnan syyskausi starttaa taas meillä kaupungin palveluissa sekä urheiluseuroissa ja yhdistyksissä. Tarjolla on monipuolinen lajikattaus, sopiva liikuntaryhmä löytyy varmasti kaikille. Tutustu tarjontaan osoitteessa turku.fi/soveltavaliikunta. Kausiesitteen voi noutaa myös esimerkiksi liikuntapalveluiden asiakaspalvelupisteestä (Blomberginaukio 4).

Turun kaupungin liikuntalautakunta juhlii tänä syksynä 100 v taivaltaan. Juhlaviikon kunniaksi järjestämme koko perheen tanssit Kupittaan palloiluhallilla. Tanssitapahtuma on pyritty tekemään mahdollisimman saavutettavaksi myös liikkumis- ja toimintarajoitteisille henkilöille. Lähde mukaan tanssimaan!

Tapahtuma 4.9. klo 17–20 100 v juhlatanssit, Kupittaan Palloiluhalli, Lemminkäisenkatu 32 A .

100 v juhlatanssit on tanssitapahtuma kaikille tanssimisesta kiinnostuneille! Erityistä osaamista tai varusteita ei tarvita. Juhlatanssitapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Ovet avataan klo 17.

Klo 17.15–18 ohjelmassa on perhetanssit, joissa tanssimaan pääsevät lapset ja aikuiset televisiosta tutun Mikko Ahdin johdolla.

Klo 18–18.30 seurataan turkulaisten seurojen tanssiesityksiä

klo 18.30–20 tanssitaan Timo Rautala & Atlas orkesterin tahdittamana

Tapahtuman buffetissa voit käydä lepuuttamassa jalkoja ja hallin yläaulassa pääset tutustumaan turkulaisten tanssiurheiluseurojen toimintaan.

Tanssilattiasta on erotettu osa esteettömäksi tanssilattiaksi, joka on varattu henkilöille, jotka esimerkiksi liikkumisen apuvälineen tai aistivamman vuoksi tarvitsevat väljää tanssitilaa. Yleisavustajat opastavat tilassa liikkumisessa. Paikalle suositellaan saapumaan kävellen, pyöräillen tai julkisilla kulkuvälineillä. Tarkemmat saapumisohjeet löytyvät palloiluhallin nettisivuilta.

Syyskausi tuo tullessaan myös paljon muuta. Jos olet Facebookin tai Instagramin käyttäjä, niin kannattaa laittaa seurantaan facebook.com/turkuliikkeelle, instagram.com/turkuliikkeelle

Ystävällisin terveisin

Johanna Friman, Liikuntapalveluvastaava, Liikuntapalvelut/ Liikunnallisen elämäntavan yksikkö, Turun kaupunki, p. 050 554 6222, johanna.friman@turku.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *