Tutustu soveltavan liikunnan monipuolisiin välineisiin!

Syksy tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan. Liity mukaan HeiaHeia hyvinvointikampanjaan, soveltavan liikunnan pyöriä ja maastoliikuntavälineitä pääset testailemaan 9.9.

Toimintavälineiden kokeilu- ja neuvontapäivä pe 9.9. klo 10-13 Veritas stadionin ympäristössä(Blomberginaukio 4).

Välineet on suunniteltu helpottamaan ja mahdollistamaan osallistumista arkiliikkumiseen sekä harrastus- ja virkistystoimintaan. Erityistukea liikkumisessaan tarvitsevilla aikuisilla avustajineen sekä alan ammattilaisilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua ja kokeilla liikkumisen toimintavälineitä. Tutustuminen ja kokeilu on maksutonta!

Bussit P1 (Kupittaan urheiluhallin eteen) 60,32A,221,709 (Lemminkäisenkadulle) 7, 9, 13, 61, 700-707, 801(Uudenmaantielle). Säävaraus, kovalla sateella tilaisuus perutaan.

Tutustu välineisiin ennakkoon osoitteessa www.turku.fi/soveltavaliikunta

Kuvan copyright Turun kaupunki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *