Henkilöesittely Päivi Sipilä

Hei!

Olen Päivi Sipilä, 59-vuotias kaarinalainen. Meillä on kaksi aikuista tytärtä ja 1-, 2- ja 3-vuotiaat lapsenlapset.

Ammatiltani olen kirjanpitäjä, mutta olen ollut työkyvyttömyyseläkkeellä jo 5 vuotta. Onneksi nyt ehtii tehdä mummihommia! Lisäksi virkeänä pitää 7-vuotias Bichon-koira Rölli. Harrastuksiani ovat lukeminen, ranskan kielen opiskelu sekä jooga.

Yhdistykseen tulin alussa hakemaan vertaistukea ja myöhemmin toimin vuosia myös Ihanat naiset-vertaistukiryhmän vetäjänä. Tällä hetkellä olen varsinaisena jäsenenä yhdistyksen hallituksessa ja valtakunnallisen Neuroliiton liittovaltuustossa.

Yhdistyksessä olen tavannut lukuisia mukavia ihmisiä ja tutustunut yhdistystoimintaan sen eri puolilta. Parasta antia ovat kuitenkin vertaisten tapaamiset, jotka ovat aina hyvin voimaannuttavia!

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *