Muista ilmoittautua!

Halojata halloo!!!

Muistakaahan tällä viikolla ilmoittautua yhdistyksemme tarkkuussuunnistustapahtumaan, joka on lauantaina 1.10. klo 12 alkaen Ruissalossa. Rohkeasti mukaan kokeilemaan! Kyseessä on koko perheen tapahtuma ja sopii erinomaisesti vauvoista vaariin!

Suunnistelu kestää n. tunnin ja matka on n. 1 km. Halukkaat voivat jäädä omalla kustannuksella iltapäiväkaffeelle Kasvitieteelliseen puutarhaan suunnistuksen jälkeen.

Treffit klo 11.45 kasvitieteellisen puutarhan tien toisella puolella olevalla parkkipaikalla, jonne ajo tapahtuu kääntymällä vasemmalle Kansanpuistotielle, jonka risteys on n. 300 m ENNEN kasvitieteellistä puutarhaa. P-paikka on heti sinne käännyttyä oikealla puolella.

Mukana on myös Neuroliitosta liikunnan erikoissuunnittelija Riitta Samstén ja Turun Metsänkävijöistä Juha Hiirsalmi opastamassa lajin pariin.

Alla kuvassa upeasti piirretty ajo ko. p-alueelle. 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *