Tarkkuussuunnistusta Ruissalossa 1.10.2022

Tarkkuussuunnistuksen ilmoittautumisaikaa jatkettu 27.9. asti!

Tervetuloa mukaan koko perheen kera kokeilemaan tarkkuussuunnistusta la 1.10. Turun Ruissaloon klo 12. Mukana Neuroliitosta liikunnan erikoissuunnittelija Riitta Samstén ja Turun Metsänkävijöistä Juha Hiirsalmi opastamassa lajin pariin.

Tarkkuussuunnistuksessa ei mitata fyysistä suoritusta, vaan laji perustuu päättelytehtäviin.

Tarkkuussuunnistuksen tehtäväpisteet eli rastit sijoitetaan hyväpohjaisten kulku-urien (polkujen, teiden jne.) varrelle, joten myös liikuntarajoitteiset voivat tasapuolisesti osallistua. Tarkkuussuunnistusrataa ei merkitä maastoon eli jokaisen on osattava suunnistaa seuraavalle rastille kulku-uria pitkin. Kulku-uran varrelta löytyvät jokaiselle rastille ns. katselutolpat, joilla kilpailija ratkoo tehtäviä. Jos tarvitset avustajaa, niin ota oma avustaja mukaan.

Kuljemme kävelytietä pitkin koko ajan ja n. 1 km matkan. Aikaa siihen menee n. 1 h.

• Kokoontuminen klo 11.45 Turun kasvitieteellisen puutarhan kohdalla tien toisella puolella olevalla parkkipaikalla. Kulku sinne tapahtuu kääntymällä n. 300 m ennen puutarhaa vasemmalle Kansanpuistontielle.

• Suunnistuksen jälkeen voimme kahvitella omakustannuksella kasvitieteellisen puutarhan kahviossa, jossa sijaitsee myös wc. Kahvio on esteetön.

Ilmoittautumiset karttojen riittävän lukumäärän vuoksi Minna Härmä, minna.harma@neurolo.fi, 0400 174 402 viimeistään ti 27.9.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *