MS- kätevästi käsillä- kurssi alkaa taas! 

Kurssi kokoontuu keskiviikkoisin 29.3., ke 12.4. ja ke 26.4. klo:15.30- 17.45, 3 opintotuntia/ kerta, kurssikokonaisuus jatkuu syksyllä 4:llä kerralla.

Omavastuu on ollut kurssilaiselta 40€ ja Neuroyhdistys on osallistunut kuluihin 35€/ henkilö. Kurssit pidetään Raisiossa Hulvelankatu 35 taitokeskuksen tiloissa.

Kurssin edetessä suunnittelemme yhdessä myös syksyn kurssien sisältöä.

Yhdessä tekemisen kautta pyritään vahvistamaan kurssilaisten työkykyä, arjen tekemistä merkitykselliseksi ja mielen virkeyttä. Tuetaan motorististen toimintojen ylläpitoa, vahvistetaan hyvinvointia käsityön keinoin, ja annetaan mahdollisuus vertaistukeen sekä tuetaan MS- potilaiden kuntoutusta käsitöiden keinoin. Vertaistuki mahdollistuu yhteisten tapaamisten ja yhteisen tekemisen kautta.

MS-Kätevästi käsillä-kurssit:

ke 29.1. Pääsiäiskoristeita

Valmistetaan erilaisia pääsiäisen ja kevään odotuksen koristeita oveen ja ruukkuun/ maljakkoon mm. makrameella ja hyödyntäen räsykuteita. Pyritään löytämään kaikille soveltuvat tekniikat esim. ovikranssin tai kesto rairuohon valmistamiseen.

ke 12.4. Miniryijy

Kurssilla tutustutaan pääpiirteittäin ryijyn historiaan, valmistamiseen ja kuvioiden   suunnitteluun sekä värisekoituksien tekoon. Keskitytään myös ryijyn huoltoon ja oikeaoppiseen säilytykseen.

ke 26.4. Kesää odotellessa, kesäisten pikku tuliaisten valmistamista eri tekniikoilla. Räsykuteen leikkaamista ja sen kutomista pieniksi penkinpäälisiksi, tyynyiksi ja koreiksi.

14.6. Raision Taiteiden yönä taitokeskuksessa kurssilaisten kerhon esittelyä ja pihalla myös myyntinäyttley- näin olen suunnitellut, mikäli kurssilaiset hyväksyvät idean.

Lisätietoja kurssista Tuija Vuorinen, raisio(at)taitovarsinaissuomi.fi, 040 849 9647.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *