9 to 5 – hommat hoituu kesäteatterinäytös keskiviikkona 28.6.

Suomen kantaesitys Dolly Partonin Broadway-suosikista!

Hillitön ja vauhdikas 1980-luvun alkuun sijoittuva musikaali 9 to 5 – hommat hoituu! kertoo tarinan kolmen erilaisen naisen yllättävästä ystävyydestä ja siitä, miten lopulta kaikki on heille mahdollista – jopa konservatiivisessa, miesten hallitsemassa bisnesmaailmassa!

Yhdistykselle on varattu 34 paikkaa, joista 4 pyörätuolipaikkaa, keskiviikkona 28.6. klo.18 esitykseen. Paikat ovat hintaryhmä 2 paikkoja eli ei ihan takana, mutta ei edessäkään paitsi pyörätuolipaikat ja avustajapaikat.

Liput 42 euroa, avustaja Saattajakortilla 22 euroa (ko. teatteri ei päästä saattajaa ilmaiseksi).

Lisätietoa näytelmästä: https://www.samppalinnanteatteri.fi/9-to-5?

Sitovat lippuvaraukset 14.5. mennessä Vilmalle. 0449015995, vilma.neurolo@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *