Taide hyvinvoinnin mahdollistajana -verkkoluento 9.5.

Tiistaina 9.5. klo.17-18 järjestettävä verkkoluento on tarkoitettu MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastaville sekä henkilöille, joilla on aivovamma. Myös läheiset ovat tervetulleita.

Verkkoluennolla puhutaan siitä, miksi ja miten jokin taidemuoto vaikuttaa meihin ja millainen merkitys sillä on hyvinvointimme kannalta. Pitkäaikainen sairaus voi hidastaa, mutta ei ole esteenä taiteen harrastamiselle.

Asiantuntijana luennolla on Anna-Mari Rosenlöf, FM, kulttuurihyvinvoinnin erityisasiantuntija. Mukana myös Neuroliiton sosionomi Timo Klaavu.

Voit esittää verkkoluennon asiantuntijalle kysymyksiä joko ennakkoon tämän ilmoittautumisen yhteydessä tai luennon aikana chatissa (chatin käyttö edellyttää kirjautumista Googlen tunnuksilla). Verkkoluennosta tehdään myös tallenne.

Tapahtuma on verkkoluento, joten tarvitset verkkoyhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Voit esittää kysymyksiä ennakkoon joko alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai webinaarin aikana chatissa. Chatin käyttö edellyttää kirjautumista sisään omilla Google-tunnuksilla.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 8.5 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Taide_hyvinvoinnin_mahdollistajana_verkkoluento_8940

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *