MS-läheisten verkkotapaaminen 29.5.

MS-läheisten tapaaminen maanantaina 29.5. klo.18-19 on osa Maailman MS-päivän ohjelmaa. Tapaaminen on tarkoitettu henkilölle jonka läheinen sairastaa MS-tautia. Voit osallistua tapaamiseen olit sitten puoliso, sisarus, vanhempi, ystävä tai muu läheinen. Mukana keskustelussa ovat Neuroliiton järjestösuunnittelijat Sari Raitakari ja Anni Malkamäki.

Tapaaminen on Teamsissa, joten tarvitset videoyhteyden mahdollistavat laitteet (nettiyhteys, kamera, mikrofoni, kuulokkeet). Osallistuminen edellyttää kameran käyttöä ainakin osan aikaa. Tapaamiset ovat luottamuksellisia, ja oma osallistuminen on pystyttävä toteuttamaan yksityisesti.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.5.

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.fi/reg/MSlaheisten_verkkotapaaminen_3988 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *