MS-päivän verkkotapahtuma 30.5

Tiistaina 30.5. klo.17.30 järjestettävä verkkotapahtuma on Neuroliiton maailman MS-päivän päätapahtuma. Tapahtuman aiheena on #SairaanHyväKohtaaminen ja se on suunnattu MS-tautia sairastaville, mutta sinne ovat tervetulleita muutkin aiheesta kiinnostuneet.

Verkkotapahtumassa keskustellaan kohtaamisen merkityksestä sairastavan näkökulmasta. Mikä on kohtaamisen merkitys silloin, kun sairastava kohtaa toisen sairastavan tai sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen? Entä mikä merkitys on vertaistuella? Keskustelijoina mm. kokemusasiantuntija Nina, vertaistoimija Eeva sekä MS-tautia sairastavat Miia ja Jan-Erik ja Neuroliiton järjestösuunnittelija Maaria Lillberg

Ilmoittautuminen viimeistään 29.5.

Lisätietoa ja linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.fi/reg/MSpaivan_verkkotapahtuma_SairaanHyvaKohtaaminen_2677

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *