Paralympiakomitean apuvälinevuokraus

Paralympiakomitean apuvälineiden vuokrausjärjestelmä on uudistunut.

Liikunnan apuvälineiden vuokraaminen tapahtuu nyt kätevästi uuden varauskalenterin kautta osoitteessa https://valineet.paralympia.fi 

Uudesta varauskalenterista voi etsiä itselleen sopivaa apuvälinettä välinekategorioittain (esim. erilaiset pyörät, talviliikuntavälineet, pelituolit jne.) ja toimipisteiden valikoimien mukaan rajaamalla. Näet välineen kohdalla saman tien, onko se vuokrattavissa haluamanasi ajankohtana.

Paralympiakomitean apuvälinetoiminnalla on kuusi alueellista toimipistettä: Helsingissä, Maskussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Vuokatissa ja Rovaniemellä. Jos haet vuokraamasi välineen toimipisteestä ja palautat sen sinne itse, maksat vain vuokraushinnan. Välineitä voi myös vuokrata rahdin kautta mihin tahansa Suomessa, riippumatta etäisyydestä toimipisteisiin. Rahtikuljetuksen hinta määräytyy välineen koon mukaan.

Koko juttu osoitteessa paralympia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *