Mielekästä liikuntaa ikäihmisille!

Alueelliset Liiku lähellä -ryhmät lisäävät hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Turussa.

Turussa käynnistyneen hankkeen tavoitteena on löytää liikuntapalveluiden tai muun mielekkään toiminnan ulkopuolelle jääneet ikäihmiset ja tukea aktiivisesti heidän liikkumismahdollisuuksiaan lähellä kotia. Kaupungin ja Turun Lähimmäis-palvelupalveluyhdistyksen kehittämä malli muodostuu kolmesta osasta: kohderyhmään kuuluvien löytämiseen keskittyvästä etsi-västä työstä, tiedon jakamiseen panostavista vertaisviestijöistä ja ammattilaisohjaajien vetämistä Liiku lähellä -ryhmistä. Ryhmien toteutuksessa on kumppanina myös Varsinais-Suomen hyvinvointialue. STEAN:n rahoittama malli on ensimmäinen Suomessa.

Lue koko juttu Turun kaupungin sivuilta: turku.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *