Esteettömän retkeilyn opas

Esteettömän retkeilyn opas sisältää hyviä vinkkejä joiden avulla pääsee hyvään alkuun luontoliikkumisessa. Keväällä 2023 julkaistu opas on tuotettu Paralympiakomitean luontohankeyhteistöissä kerätyn tiedon ja oppien pohjalta, ja on tarkoitettu kaikille esteettömän luontoretkeilyn ja -matkailun mahdollisuuksista hyötyville liikkujille ja retkeilijöille. Oppaasta saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Kuinka aloittaa esteetön retkeily? Miten löytää esteettömiä retkikohteita ja tapahtumia? Mitä omia varusteita on hyvä olla mukana? Mistä löytää apuvälineen käyttäjänä tarvittavat ja soveltuvat liikuntavälineet retkille?

Esteettömän retkeilyn oppaan saa tilattua omaan säköpostiin ilmaiseksi paralympian nettisivuilta: paralympia.fi/esteettoman-retkeilyn-opas

Ei muuta kun retkeilemään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *