Työnhaku LinkedInissä -verkkokoulutus 5.10

Tule mukaan koulutukseen torstaina 5.10.2023 klo 17.30 -19.30 kuulemaan parhaat LinkedIn käyttövinkit. Käymme läpi mm. miten luodaan vakuuttava, rekrytoijia kiinnostava profiili sekä miten olla aktiivinen ja minkälaista sisältöä palvelussa kannattaa jakaa. Koulutus on tarkoitettu työnhakijoille, jotka haluavat hyödyntää LinkedIniä työnhaussaan. 

LinkedIn on paljon muutakin kuin digitaalinen CV. Se on hakukone, jonka avulla rekrytoijat etsivät sopivia työntekijöitä yrityksille. Se on myös sosiaalisen median alusta, jonka avulla omaa ammatiosaamistaan on mahdollista tuode esille. LinkedIn:n avulla voit löytää myös muita oman alasi toimijoita ja ammattilaisverkostoja, jotka voivat olla avuksi unelmiesi työpaikan löytämisessä.

Koulutus toteutetaan Teamsissa ja mukaan mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään ma 2.10.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Curriculum Vitae Resume Job Application Concept

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *