Kohtaamisia: Kivunhallinta

Tiistaina 10.10.2023 klo 18–19 järjestettävässä verkkotapaamisessa kokemustoimijat Marjo Raappana ja Hannele Särkioja keskustelevat kipuun liittyvistä kokemuksista  ja itsehoitokeinoista. Millaisia polkuja kivun kanssa on kuljettu? Mistä on saatu apua kivunhallintaan? Keskustelussa on mukana harnes-toiminnan erikoissuunnittelija Kirsi Asula Neuroliitosta. 

Tapahtuma on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, heidän läheisilleen ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan! Osallistujat voivat myös esittää kysymyksiä ja kommentteja vuoropuhelun loppupuolella. 

Osallistuminen

Käytämme tapaamisalustana Teamsia, joten tarvitset videoyhteyden mahdollistavat laitteet (nettiyhteys ja kuulokkeet). Voit osallistua tapaamiseen verkkoyhteydellä tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Jos haluat esittää kysymyksiä tai kommentteja chatin sijaan ääneen, varaa itsellesi kuulokkeet, joissa on mikrofoni mukana.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä löytyvällä lomakkeella viimeistään maanantaina 9.10. 

    Close-up happy diverse adult business friends, people joining hands together. Team spirit at modern multiethnic loft office, team work with young from different culture. success working hand in hand.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *