Kun parisuhteeseen astuu neurologinen sairaus -verkkoluento

Keskiviikkona 22.11.2023 klo 17.30–19.00 järjestettävä verkkoluento on tarkoitettu MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai muuta liikehäiriösairautta sairastaville sekä henkilöille, joilla on aivovamma. Myös läheiset ovat tervetulleita.

Mitä tapahtuu sairastavalle, parisuhteelle ja läheiselle, kun parisuhteeseen astuu neurologinen sairaus? Kognitiivinen psykoterapeutti, seksuaali- ja pariterapeutti Tuula Rantakari luennoi parisuhteen haasteista, kun toisella parisuhteessa on neurologinen sairaus. Luento on suunnattu pariskunnille ja läheisille. Verkkoluennolle voi osallistua yhdessä puolison kanssa tai yksin. Mukana on myös Neuroliiton järjestösuunnittelija Anni Malkamäki.

Ilmoittautuminen 21.11. mennessä

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *