Uupumusoire ja harvinaissairaudet -webinaari

Maanantaina 27.11.2023 klo 17.00–18.45 järjestettävän webinaarin teemana on uupumusoire ja harvinaissairaudet. Tapahtuma on suunnattu harvinaista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Neuroliiton ja Invalidiliiton harvinaistoiminnat järjestävät tapahtuman yhteistyössä.

Uupumusoire eli fatiikki on yleistä monessa eri harvinaissairaudessa alentaen niin henkistä kuin fyysistä suorituskykyä sekä rajoittaen arkipäiväisiä toimintoja. Mistä on kyse, kun puhutaan fatiikista? Kuinka yleistä se on harvinaissairauksissa? Miten erottaa fatiikki tavanomaisesta väsymyksestä? Millaisia keinoja on oireen lievittämiseksi? Tapahtumassa pureudutaan uupumusoireeseen monelta kantilta.

Ohjelma:

klo 17.00 Tervetuloa

klo 17.05 Uupumusoire ja harvinaissairaudet | TtT, ft Anders Romberg (Maskun neurologinen kuntoutuskeskus) 

klo 18.05 Tauko

klo 18.10 Kokemuspuheenvuorot

klo 18.30 Keskustelua aiheesta

klo 18.45 Tilaisuus päättyy 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 26.11.

Linkki ilmoittautumiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *