Sininauhaliiton Esteetön työ Emppa

Sininauhaliiton Esteetön työ Emppa, on tarkoitettu kaikille eri tavoin vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille, joilla on mielen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä tai riippuuvuuksiin kuten juomiseen tai pelaamiseen yms. liittyviä huolia.

Emppa tarjoaa keskusteluapua puhelimessa tai kasvokkain. Voit varata keskusteluajan tekstiviestillä numerosta 044 722 94 29 tai s-postilla emppa@sininauha.fi.  emppa.fi sivulla joka toinen viikko chat -päivystäjänä toiminut kriisiterapeutti ottaa tänä vuonna vastaan joka maanantai klo 15-17. Esimerkiksi ahdistuneisuus, yksinäisyys, suru ja surutyö, pelot, syöminen, juominen, tupakka, pelaaminen yms. mielen huolet tai riippuvuudet ovat asioita, joista voi terapeutin kanssa keskustella anonyymisti ja turvallisessa ilmapirissä.

Halaus, Rakkaus, Tunne, Tarve, Tarra, Valentine'S

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *