Liikkeelle-lehti

Malike on Kehitysvammaisten Tukiliiton alaista toimintaa, jonka tehtävänä on edistää vaikeasti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia osallistua ja saada kokemuksia uusista asioista toimintavälineitä hyödyntäen. Maliken uusi Liikkeelle -lehti on ilmestynyt. Lehdestä löydät tarinoita osallisuudesta, vinkkejä osallistumisen mahdollistamiseen toimintavälineiden avulla sekä tietoa apu- ja toimintavälineiden hankinnasta. Huomaa myös esim. Harvinaisten hieno viikonloppuleiri perheille Suvituulessa 24.-26.9 sekä tiedot päivitetystä kuntoutuksen apuvälineiden luovutusperusteet -oppaasta.

Pääset lukemaan lehden alla olevasta linkistä

https://www.tukiliitto.fi/malike/materiaalit/liikkeelle-lehti/

Neuroyhdistys / Ina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *